Funplates

Hier kunt u naar eigen wens een gepersonaliseerde funplaat maken en bestellen. Funplaten zijn platen in de vorm van een kentekenplaat met hierop een eigen tekst. Wij bieden u een ruime keuze aan achtergrondkleuren, achtergronddesigns en tekstkleuren. Het maken en bestellen gaat zeer eenvoudig via ons opmaak en bestelsysteem.

Onderstaand kunt u kiezen uit de 2 verschillende soorten platen. Vervolgens kunt u de plaat zelf verder ontwerpen. Hiervoor kunt u ook terecht bij een van de 360 erkende kentekenplaatfabrikanten.

Wij wijzen u erop dat het maken van een funplaat met een echt Nederlands kenteken niet mogelijk is.

Funplate zonder rand

Funplate met rand

Funplates zonder rand_zelf maken kentekenplaat Funplates met rand_zelf maken kentekenplaat
Platen zonder rand hebben een klassieke stijl en zijn verkrijgbaar in 10 standaard kleuren. Hedendaagse platen met rand zijn verkrijgbaar in veel kleuren en leuke designs.
Ontwerp uw eigen kentekenplaat > Ontwerp uw eigen kentekenplaat >

Voorbeelden

Zonder rand
Een plaat zonder rand waarbij keuze is uit 10 standaard achtergrondkleuren. Voor de letters kan ook worden gekozen uit meerdere kleuren.

Met rand
Platen met rand zijn de meest gangbare. Hier kan worden gekozen uit veel kleuren. Ook glitter kleuren en opvallende designs zijn verkrijgbaar. Door dit te combineren met een mooie tekst kleur ontstaat een eigen persoonlijke plaat.

Met fun symbool
De platen met rand zijn naast de tekst ook te combineren met vele leuke symbolen. Denk aan verschillende dieren, sterrenbeelden, auto`s en nog veel meer.


Onze voorwaarden

Download onze algemene voorwaarden