Ontwerp je eigen funplaat

Hier kunt u naar eigen wens een gepersonaliseerde funplaat maken en bestellen. Funplaten zijn platen in de vorm van een kentekenplaat met hierop een eigen tekst. Wij bieden u een ruime keuze aan achtergrondkleuren, achtergronddesigns en tekstkleuren. Het maken en bestellen gaat zeer eenvoudig via ons opmaak- en bestelsysteem.

Hieronder kunt u kiezen uit de 2 verschillende soorten platen. Vervolgens kunt u de plaat zelf verder ontwerpen. Hiervoor kunt u ook terecht bij één van de 360 erkende kentekenplaatfabrikanten.

Wij wijzen u erop dat het maken van een funplaat met een echt Nederlands kenteken wettelijk niet is toegestaan. dit soort platen worden door ons niet in productie genomen.

...

Funplate kleur met rand

Hedendaagse platen met rand zijn verkrijgbaar in veel kleuren en leuke designs.

...

Funplate kleur zonder rand

Platen zonder rand hebben een klassieke stijl en zijn verkrijgbaar in 10 standaard kleuren.


Voorbeelden

Zonder rand
Een plaat zonder rand waarbij keuze is uit 10 standaard achtergrondkleuren. Voor de letters kan ook worden gekozen uit meerdere kleuren.

Met rand
Platen met rand zijn de meest gangbare. Hier kan worden gekozen uit veel kleuren. Ook glitter kleuren en opvallende designs zijn verkrijgbaar. Door dit te combineren met een mooie tekst kleur ontstaat een eigen persoonlijke plaat.

Met fun symbool
De platen met rand zijn naast de tekst ook te combineren met vele leuke symbolen. Denk aan verschillende dieren, sterrenbeelden, auto`s en nog veel meer.