Importeursdiensten

Sinds de invoering van de GAIK (Gecontroleerde Afgifte en Inname Kentekenplaten) wetgeving op 1 februari 2000 werd het interessant voor importeurs om de fabricage van de kentekenplaten en de administratieve afhandeling voor hun nieuw verkochte voertuigen uit te besteden aan hun dealers.

Dit geldt uiteraard enkel voor de nieuw verkochte voertuigen. Als gevolg van de verscherpte registratie-eisen en de gewenste snelheid ten behoeve van de aflevering van hun voertuigen, gingen importeurs op zoek naar partners om een sleutelrol te vervullen tussen importeur, dealer en eventueel financieringsmaatschappij.

Optimaliseren van het aflevertraject

Vanuit Zoeterwoude produceren wij de kentekenplaten volledig zelfstandig van aluminium tot alle soorten kentekenplaten eindproduct. Ten behoeve van de RDW-registratie eisen zijn wij volledig geautomatiseerd en melden alle kentekens online en volledig geautomatiseerd bij het RDW af welke een vereiste is voor grote aantallen.
Daarnaast leveren we alle benodigde papieren ten behoeve van de aflevering en tenaamstelling van het voertuig per kenteken mee in het pakket welke naar de dealer gestuurd wordt. Eventueel worden garantieboekjes en/of andere papieren op verzoek van de importeur meegestuurd.

Hiermee wordt de snelst mogelijke manier van de aflevering van uw nieuw verkochte voertuigen gegarandeerd.

Sleutelrol

Sinds 2000 vervult Van Dorp Kentekenplaten deze sleutelrol voor meerdere importeurs en is sinds die tijd een toegevoegde waarde in het optimaliseren van het aflevertraject voor hun nieuw verkochten voertuigen (auto, bromfiets, snorfiets en caravan).

Benieuwd naar wat Van Dorp Kentekenplaten voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek.

Automatische kentekenpers

Lees alles over de regelgeving rondom kentekenplaten


Direct contact

Heeft u vragen?
Bel 071 ­- 561 24 55
Vraag offerte aan

Contact

Heeft u nog vragen over onze kentekenplaten, machines of het ontwerp van funplates? Neem dan gerust contact met ons op via 071- 561 24 55 of ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op