Fabrikant

Van Dorp produceert vanaf grote rollen aluminium de blanco kentekenplaten. Dit doen wij voor alle, in Nederland te voeren, kentekenplaten. Hierdoor is Van Dorp in staat om snel aan alle fabrikanten kentekenplaten uit te leveren.

Naast de blanco platen worden ook de kunststof letters & cijfers en de hot print folie geleverd.

Wij streven ernaar om bestellingen van halffabricaat gedaan voor 13:30uur de volgende dag af te leveren.

Lees meer over halffabricaat

Online bestelsysteem

Klanten van Van Dorp kunnen alle kentekenplaten ook online bestellen.
Door in te loggen op het online bestelsysteem Kris Cliënt kunt u zeer snel en eenvoudig een order ingegeven.

Lees meer over het online bestelsysteem

Regelgeving

Lees alles over de regelgeving rondom kentekenplaten


Direct contact

Heeft u vragen?
Bel 071 ­- 561 24 55
Vraag offerte aan

Assortiment

In ons brede assortiment zijn alle voorkomende kentekenplaten opgenomen voor zowel auto, motor, bromfietsen en snorfietsen. Daarnaast beschikt Van Dorp kentekenplaten over speciale kentekenplaten voor bijvoorbeeld oldtimers of aanhangwagen en leveren wij andere soorten geperste en gespoten aluminium tekstborden, voertuigmarketing en funplates.

Naast het leveren van kentekenplaten, is het ook mogelijk benodigde apparatuur bij ons te bestellen. Hier kunt u denken aan bijvoorbeeld persinstallaties inclusief de hot print machines. Door onze jarenlange ervaring en breed scala aan klanten, kunnen wij ten alle tijden u van goede adviezen voorzien, kwaliteit leveren en snelle service bieden.

Contact

Heeft u nog vragen over onze kentekenplaten, machines of het ontwerp van funplates? Neem dan gerust contact met ons op via 071- 561 24 55 of ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op