Over ons

foto 27Van Dorp Kentekenplaten B.V. is in 1957 opgericht door Wim van Dorp. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van kentekenplaten voor motorvoertuigen in Nederland. Tevens zijn wij erkend fabrikant van halffabrikaat. Naast het vervaardigen van kentekenplaten leveren wij alle benodigde apparatuur, zoals persinstallaties, hot-print machines, en overige benodigdheden voor de vervaardiging van kentekenplaten.

Ook leveren wij andere soorten geperste en gespoten aluminium tekstborden, voertuigmarkering en funplates. Alles kan in overleg op maat en kleur worden geleverd.

Ons bedrijf is gevestigd in het logistiek gunstig gelegen Zoeterwoude. Met ons 16-koppige team zijn wij in staat om de levering van kentekenplaten aan onze klanten te allen tijde te garanderen. Wij bieden een snelle service, hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

Onze klanten

Tot onze klanten behoren grote garagebedrijven, dealers, importeurs van motorvoertuigen en mede-fabrikanten. Uiteraard kunnen ook particulieren bij ons terecht voor een kentekenplaat voor bijvoorbeeld een auto of aanhanger.


Direct contact

Heeft u vragen?
Bel 071 ­- 561 24 55
Vraag offerte aan