Kentekenplaten

Van Dorp Kentekenplaten B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van kentekenplaten voor ieder type motorvoertuig. In ons assortiment zijn alle voorkomende kentekenplaten opgenomen voor de auto, motor, bromfietsen en snorfietsen. Daarnaast maken wij speciale kentekenplaten voor bijvoorbeeld oldtimers en aanhangwagens. Ook de kentekenplaat met opgelegde kunststof letters en cijfers is bij ons verkrijgbaar.


Contact

Heeft u nog vragen over onze kentekenplaten, machines of het ontwerp van funplates? Neem dan gerust contact met ons op via 071- 561 24 55 of ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Assortiment

In ons brede assortiment zijn alle voorkomende kentekenplaten opgenomen voor zowel auto, motor, bromfietsen en snorfietsen. Daarnaast beschikt Van Dorp kentekenplaten over speciale kentekenplaten voor bijvoorbeeld oldtimers of aanhangwagen en leveren wij andere soorten geperste en gespoten aluminium tekstborden, voertuigmarketing en funplates.

Naast het leveren van kentekenplaten, is het ook mogelijk benodigde apparatuur bij ons te bestellen. Hier kunt u denken aan bijvoorbeeld persinstallaties inclusief de hot print machines. Door onze jarenlange ervaring en breed scala aan klanten, kunnen wij ten alle tijden u van goede adviezen voorzien, kwaliteit leveren en snelle service bieden.